Julbord i Skara

Skara Konsthotell

Festligt dukade jul ”sharing-table” är hjärtat av vårt julfirande, där rätterna delas och skapar en oslagbar atmosfär av samhörighet. Tillsammans med nära och kära kan du njuta av en unik julmiddag som smälter samman tradition med det lilla extra.
Med livemusik varje fredag och lördag!

Läs mer

Skara Stadshotell

EN KOMBINATION AV SMAKER & UNDERHÅLLNING…
Med en härlig jul-atmosfär i följd av levande ljus, ett klassiskt julbord med våra smakrika och ekologiska råvaror och sedan julshow med underhållning! Vi kan garantera stämningsfulla kvällar som du kommer bära med dig under hela vintermörkret.
I år välkomnar vi er till en show med ”Voice of Vocals”. En glamourshow med tvära kast, igenkännande låtar mixat med humor och roliga inslag.

Läs mer

Brunsbo Gästgifveri

Brunsbo Gästgifveri bjuder på flera olika sorters jul och julmatsupplevelser som t.ex. Jul mitt i veckan, Julbord för hela familjen på söndagar, Julbuffè med dans fredag & Lördag, Jullunchbuffè och Frukostmöte med julmys
Detta avnjuts i en fantastisk miljö med hög julstämning.

Läs mer

Axevalla Travbana (Mattiasmat)

Njut av julens alla läckerheter. Axevallas restauratör Mattiasmat dukar upp med klassiskafavoriter, godsaker och delikatesser under höstens julbord.

Läs mer

Kråks

Ett traditionellt julbord med klass i en fantastisk miljö.

Läs mer

Götala

Traditionsfyllt julbord där man hittar flera sorters sill, där vi rullat egna köttbullar, egengjord Jansons frestelse, lutfisk och mycket, mycket mera.Götala har inte ett överdåd av rätter men vi har valt ut det bästa efter devisen ”Kvalité före kvantitet”. Många uppskattar detta då man har en ”rimlig chans att smaka på allt”.

Läs mer

MEGA+ är en näringslivsförening som arbetar med Skaras utveckling.
Föreningen ska verka för en attraktiv, levande stad med hållbar tillväxt och lokalt engagemang i fokus.

Föreningens arbete syftar att alltid jobba för Skaras bästa. Mottot är: TILLSAMMANS FÖR SKARA.